Bala_billeder_august_2004_011.jpg

Lejlighederne er etableret så man har gode muligheder for at være sig selv med separate terrasser, men alligevel tæt nok til at 1-2-3 eller 4 familier kan være sammen. I nr 1 er der plads til alle.

Fælles vaskemaskine. 100 m til kysten, 1.500 til badestrand ved Hasle. Bæla ligger hvor kysten går fra strand til klipper. Der er strand fra Hasle, sydover, rundt om Dueodde til Nexø. Nord for Bæla og Nexø er der strande ved bugte og vige.

Skiftedag: efter eget ønske. Prisen er pr. nat, plus obligatorisk slutrengøring. Hertil kommer energiforbrug efter måler.

Andre praktiske oplysninger: man vil normalt have rådighed over lejligheden fra kl. 15.00 på ankomstdagen, til kl. 10.00 på afrejsedagen. Ofte vil der være mulighed for at ændre på dette tidspunkt, så ring eller mail når det er ved at være tid.

Ting man selv skal have med: viskestykke, køkkenrulle, toiletpapir, sengelinned og håndklæder. På grund af vores økologiske holdning/status ber´ vi om at der kun benyttes det rengørings-/opvask-/vaskemiddel som vi stiller til rådighed.
Der er sommerdynder og hovedpuder.Bæla Ferielejligheder - Bæla 8 - DK 3790 Hasle - Mobil tlf. +45 29 64 78 81
Bornholm Guide