Bala_billeder_august_2004_011.jpg

Lejlighederne er etableret så man har gode muligheder for at være sig selv med separate terrasser, men alligevel tæt nok til at 1-2-3 eller 4 familier kan være sammen. I nr 1 er der plads til alle.

F√¶lles vaskemaskine. 100 m til kysten, 1.500 til badestrand ved Hasle. B√¶la ligger hvor kysten g√•r fra strand til klipper. Der er strand fra Hasle, sydover, rundt om Dueodde til Nex√ł. Nord for B√¶la og Nex√ł er der strande ved bugte og vige.

Skiftedag: efter eget √łnske. Prisen findes ved at dividere ugeprisen med 7 og gange med det antal overnatninger man √łnsker.

Andre praktiske oplysninger: man vil normalt have rådighed over lejligheden fra kl. 15.00 på ankomstdagen, til kl. 10.00 på afrejsedagen. Ofte vil der være mulighed for at ændre på dette tidspunkt, så ring eller mail når det er ved at være tid.

Ting man selv skal have med: viskestykke, k√łkkenrulle, toiletpapir, sengelinned og h√•ndkl√¶der. P√• grund af vores √łkologiske holdning/status ber¬ī vi om at der kun benyttes det reng√łrings-/opvask-/vaskemiddel som vi stiller til r√•dighed.
Der er sommerdynder og hovedpuder.Bæla Ferielejligheder - Bæla 8 - DK 3790 Hasle - Mobil tlf. +45 52 50 47 77.
Bornholm Guide